Creatieve activiteiten zijn een ingang om met kinderen in gesprek te komen.

Het biedt de mogelijkheid om op een  laagdrempelig en plezierige manier bezig te zijn met persoonlijke groei van een kind. Doen en ervaren staat centraal. We maken samen iets dat de beleving , gevoel en ervaring weerspiegelt. Door creëren  kunnen kinderen veel leren over hun zelf.

We maken samen een pop, waar een kind later een troostrijk maatje aan heeft of een ander voorwerp waar het kind zelf een idee voor aandraagt.

Creatieve coaching is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar en wordt meestal individueel aangeboden. Soms kan het fijn zijn  met een zusje of een broertje erbij. Bijvoorbeeld in geval van een tweeling.

Ik kan laten zien wat ik kan en word rustig, dan raak ik mijn stress kwijt.

N.- 8 jaar

Ik maak een konijntje dan heb ik het idee dat 'Strepie’ bij mij is.

D.- 9 jaar

Ik kan het! Ik kan het!

Q. – 7 jaar